Innlegg

Viser innlegg fra januar, 2013

fargeutfordring

Bilde
Scrapp med hjertet har en fargeutfordring i bloggen sin. Innleveringsfrist er 1. februar. Utfordringen går på å lage noe i fargene grått, blått og krem.

Vi skulle i bursdag i dag så da slo jeg to fluer i ett smekk og laget et bursdags kort til utfordringen.Kortet er punchet ut med Martha Stewart - cherish punch around the page. Har brukt Bazzill Vanilla og grey Mønsterarket er fra bildmålarna Tekststempelet er fra Norsk Stempelblad og er stanset ut med Spellbinders dies - labels one og scalloped labels one.

Uke 2 - 2013

Bilde
Har laget flere kort etter tag-kort malen. Synes disse gjør seg så utrulig fint.

Kortet er laget av grønn bazzill som er stanset ut rundt hele med en Martha Stewart punch. Mønsterarket er fra Pion design og stemplene er fra Kort og godt.


Dette kortet er laget av sort bazzill og stanset ut rundt hele med en Martha Stewart punch. Mønsterarket er fra Pion Design og stempelet fra Kort og Godt.  Bilde er fra et klippeark fra Søstrene Grenes Julepapir.

Romjulsscrap

Bilde
I romjulen satt jeg og ei venninne oss ned og scrappet litt en kveld. Fikk laget fire kort, ikke verst bare det.

 Et guttekort for en liten gutt, stempel fargelagt med promarkers
Et guttekort for litt større gutter. Stemplet er fargelagt med promarkers. Stjerne er kuttet ut med Sizzix dies


Et jente tagkort inspirert av Marianne.  Kortet har en punchet kant laget med Punch Around The Page  - Cherish av Martha Stewart

Her er tag'en dratt ut.


Enda et tagkort, litt mer vinterlig. Snø krystall trykket ut med Martha Stewart Himalayan Snowflake og Arctic Snowflake. Stempel er fra Mo Manning og er fargelagt med promarkers. 

Dette kortet har jeg med i følgende utfordring/ This card I turn in on the following challanges:Stampvie and more: blue and white
papertake weekly: anything goes
promarker norge: #8 "Alt er lov"

Telys-kort

Bilde
Før jul laget jeg også et par telys-kort. Fikk ikke tatt bilde av alle, men her er et.
Dåpskort

Bilde
Jeg fikk ei bestilling på et dåpskort og lagde da et napkin fold card.


Kortet er laget med rosa Bazzill som er stanset ut med punch around the page fra Martha Stewart. Mønsterarkene husker jeg ikke hvor kommer fra. Bildet er er fra Digital paper by Janet

Toffifee esker

Bilde
I tiden før jul pyntet jeg noen Toffifee esker, men tiden har gått og jeg har ikke fått lagt ut noe i bloggen, så legger litt bilder ut nå.
De tre øverste eskene er laget med mønsterpapir fra Riddersholm design - A Christmas Story. Den nederste esken er laget med papir fra Fabscraps - Christmas Paper.
Som base til alle eskene har jeg brukt Bazzill kartong og tekstfelt og stempelfelt er trykket ut med Spellbinders dies