Innlegg

Viser innlegg fra september, 2015

12 tags of 2015 - September

Bilde
Ny måned ny tag. Tenk at jeg enda holder koken, men en tag i måneden må man jo klare. Satser på at jeg skal klare de tre siste månedene også. Her kommer Tim Holtz sin variant


Og min ble, som alle de andre månedene også, totalt annerledes. Her var det mye utstyr jeg manglet, kanskje jeg kan ønske noe til jul ;-)
Jeg har først stemplet litt tekst i bakgrunnen påført Distress Stain Picket Fence og så svertet tag'en med distress ink stempelputer. Så har jeg benyttet en stensil som jeg svertet over med orange farge. Ballongen er stemplet på et akvarell ark som er påført Distress Stain, klippet ut og festet med 3D puter slik at de kom litt opp fra tag'en.  Congratulations er fra en rull washitape. Båndet er farget med samme Distress Ink farger som er benyttet på Tag'en. I tillegg er det festet litt husholdningshyssing.

høstkort

Bilde
Nå er det blitt skikkelig høst her, surt og kaldt ute så nå venter vi bare på at løvet skal falle av trærne. Men høsten er en fin scrappetid. Det er godt å sitte inn å holde på med hobbyen når det regner og er kaldt ute.

I dag vil jeg vise frem et høstkort som jeg har laget. Jeg har laget det i str 4x6"Innsiden av kortet 

Jeg har brukt: Kartong: bazzill Mønsterark: Maja Design - Walking in the forest Dies - Spellbinder Punch - bladpunch Stempel: Norsk Stempelblad AS
Alle kantene og bladene er svertet med Distress ink - Vintage Photo Har også rufset kantene litt.
Deltar i følgende utfordringer:
hjerteboden - høst (30.09)kreativscrapping - #9 Favoritter (dies fra Spellbinder) (26.09)majadesign - Mood Board September (23.09)scrappehjertet - #13 alt er lov med diesscrappelyst - sirkler (30.09)

bursdagsmåneden

Bilde
September er en bursdagsmåned i familien. Mange har bursdag og mange kort skal lages. Her kommer et litt enkelt bursdagskort som passer godt som et herrekort.


Deltar i følgende utfordringer:kreativ scrapping - #9 Favoritter (Favorittark fra papirdesign) 26.09.15